Početna

Club 4

Naša priča počinje 2009. godine. U jednoj od najlepših bečejskih ulica, onoj koja se nastavlja u Zeleni korzo koji vodi ka Tisi, rešili smo da otvorimo kafe koji svom u sklopu ima dečiju igraonicu. Tadašnji klinci, generacije 1999. i mlađi, bili su oduševljeni novom ponudom u našem gradu. Od tada, pa do današnjeg dana, glavno smo mesto i gradu kada je u pitanju proslava dečijih rođendana i mnoge sugrađane vežu lepa sećanja za naš prostor! Vrlo brzo, nakon svega par meseci od otvaranja, našu ponudu obogatili smo palčinkama, slatkim i slanim. Sledeći korak bio je izgradnja ozbiljnije kuhinje. Napravili smo ketering ponudu i upotpunili priču organizovnja gođendana, gde smo pored prostora i usluge pića, gostima ponudili i razne slane i slatke zalogaje. U maju 2015. kada smo pokrenuli kuhinju, prerasli u restoran! Najviše se ponosimo ponudom iz naše pizza peći na drva, a tu su i ostali slani i slatki specijaliteti, koje možete pregledati OVDE. Naredne godine, 2016. kreiramo novi brend - Club 4 rooms. Osim hrane, našim gostima ponudili smo i smeštaj, najpre u manjem objektu, odmah pored restorana (Zelena 34), a nakon toga i u većem objektu (Zelena 26). 2021. ponudu smeštaja upotpunili smo i trećim objektom, Club 4 park.

Raduju nas pozitivni komentari i zadovoljni posetioci! U godinama koje slede, trudićemo se da ih iznenadimo nekim novim ponudama!

O Bečeju, gradu sporta

Na desnoj obali reke Tise, u srcu Vojvodine, nalazi se grad Bečej, nežni i gostoljubivi grad omladine i sporta. Opština Bečej graniči se sa Adom na severu, Malim Iđošem i Bačkom Topolom na zapadu, Srbobranom i Žabljem na jugu, a granica Tise i njenog nekadašnjeg korita na istoku, odsečena regulatornom intervencijom od sadašnjeg toka.

Iztražite Bečej